FORGOT YOUR DETAILS?

NATJEČAJ – RADNICA ZA POMOĆ U KUĆI

Radno mjesto Mjesto rada: KNIN, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA Broj traženih radnika: 2 Vrsta zaposlenja: Na određeno; novootvoreni poslovi mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom Radno vrijeme: Puno radno vrijeme Način rada: Smjena – prijepodne Smještaj: Nema smještaja Naknada za prijevoz: Bez naknade Natječaj vrijedi od: 13.1.2023. Natječaj vrijedi do: 21.1.2023. Uvjeti na radnom mjestu: Terenski rad

U svrhu provođenja Programa „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena –FAZA III“  koji se u okviru Europskog socijalnog fonda financira iz Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. -2020“ Udruga “Žene kosovske doline” kao partnerska organizacija objavljuje natječaj za zapošljavanje Udruge „Naša kuća“, koja je raspisala natječaj u sklopu projekta “Naša zajednica-Naša Kuća” za zapošljavanje 10 radnica za

RADNICA ZA POMOĆ U KUĆI

Mjesto rada: KNIN, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA Broj traženih radnika: 3 Vrsta zaposlenja: Na određeno; novootvoreni poslovi mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom Radno vrijeme: Puno radno vrijeme Način rada: Smjena – prijepodne Smještaj: Nema smještaja Naknada za prijevoz: Bez naknade Natječaj vrijedi od: 27.12.2022. Natječaj vrijedi do: 4.1.2023. Uvjeti na radnom mjestu: Terenski rad   Posloprimac

RADNICA ZA POMOĆ U KUĆI

Radno mjesto Mjesto rada: RIĐANE, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA Broj traženih radnika: 30 Vrsta zaposlenja: Na određeno; novootvoreni poslovi Radno vrijeme: Puno radno vrijeme Način rada: Smjena – prijepodne Smještaj: Nema smještaja Naknada za prijevoz: Bez naknade Natječaj vrijedi od: 9.12.2022. Natječaj vrijedi do: 19.12.2022. Uvjeti na radnom mjestu: Terenski rad Posloprimac Razina obrazovanja: Osnovna škola niži

U svrhu provođenja Programa „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena –FAZA III“  koji se u okviru Europskog socijalnog fonda financira iz Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. -2020“ Udruga “Žene kosovske doline” kao partnerska organizacija objavljuje natječaj za zapošljavanje Udruge „Naša kuća“, koja je raspisala natječaj u sklopu projekta “Naša zajednica-Naša Kuća” za zapošljavanje 18 radnica za

ZAŽELI -FAZA III

Udruga “Žene kosovske doline” je jučer u Splitu potpisala ugovor za program ZAŽELI -FAZA III, naziv projekta “Pomoć zajednici – faza III” koji je financiran iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Ovim projektom je planirano zapošljavanje 30 žena koje će pružati usluge za 180 korisnika. Projekt traje 7 mjeseci, vrijednost projekta: 1.483.200,00 kn. Cilj projekta: omogućit

Završna konferencija se održala u restoranu „Tvrđava“, gdje su bili prisutni predstavnici partnerskih ustanova Centra za socijalnu skrb Knin, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Knin, Pučkog otvorenog učilišta Knin, te djelatnici udruge. Predsjednica je ukratko izložila programska postignuća i izrazila nadu za nastavkom programa koji je prijeko potreban i koristan u zajednici. Program je imao za

Odobrena sredstva podrške za 2021. godinu u iznosu od: 100.000,00 kn.